چرا هنوز سیستم HACCPدر دنیا برای ایمنی موادغذایی توصیه می شود


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ایزو و آدرس icsiran.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

یادداشتی از علی مبارکی مدیر عامل ICS ایران

اگر به سوابق سیستم ایمنی مواد غذایی HACCP در دنیا نگاهی گذرا داشته باشیم ، بسیاری از مراجع بزرگ همانند CODEX سازمان ملل ، FDA امریکا ، اتحادیه اروپا EU هنوز بر استقرار بر سیستم آنالیز خطرات و نقاط کنترل بحرانی تاکید ویژه دارند.

در طی سالیان متمادی بر پایه این سیستم تغییرات زیادی اعمال گردیده و بسیاری از کشورها با توسعه سیستم HACCP مدل های متفاوتی را اریه نموده اند.هدف اغلب کشورها در مرحله اول تاکید بر استقرار سیستم HACCPبوده و ثانیا برخی راهنمایی ها و برخی استاندارد های مورد نظر خود رابه این سیستم اضافه نموده اند.

برای مثال در انگلستان استاندارد BRC و در اتحادیه اروپا استاندارد IFS ، در استاندارد های GAPکشاورزی ، در استاندارد GLOBAL GAPکشاورزی اروپا، در استاندارد ایزو22000 ودر سایر استاندارد های بهداشتی و ایمنی مواد غذایی ، تماما مبانی سیستم HACCP به عنوان الزام حتمی مد نظر قرار گرفته است.

هنوز الزام صادراتی به بسیاری از کشورها سیستم HACCPمی باشد و اینکه مدل های تعریف شده همگی بر مبنای سیستم HACCPقرار گرفته اند.

به معنای دیگر کافی است سازمانها در سراسر دنیا اقدام به استقرار سیستم HACCPنمایند ودر صورت نیاز صادراتی به انگلستانBRC و به اتحادیه اروپا IFSرا با تدوین یک نظامنامه و برخی روش های اجرایی جزیی تبدیل به الزام صادراتی نمایند.

لذا این مبنا در تمامی استاندارد های غذایی کشورها باعث شده که سیستم HACCPهنوز در دنیا توصیه می شود.

ایزو

 

 




:: برچسب‌ها: ایزو ,
:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : نوین مارکتینگ
ت : یک شنبه 10 مرداد 1395
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');